Reviews

De hulpverlening door Ellemieke bestaat uit een heldere en effectieve aanpak met een open, positieve en begripvolle houding. Dat daarin ook het geloof wordt meegenomen (als je dat fijn vindt) heb ik als een enorm pluspunt ervaren.
 
P.

Ik moet het natuurlijk zelf doen, er zelf doorheen. Maar ik heb hele goede handvatten gehad om er mee om te gaan, mee verder te kunnen.
 
N.

Vorig jaar bij de vrouwendag kregen we aan het einde van de dag een tas mee met van alles erin. Daar zat ook een kaartje bij van praktijk In Gesprek.
Na lang nadenken en overwegen heb ik contact opgenomen met Ellemieke en gevraagd of ze mij zou willen helpen. Want ik liep steeds tegen dingen aan. Ik kon vrij snel een afspraak maken. De eerste afspraak was open maar wel aftastend, zou ze mij kunnen helpen?
Met een stukje angst van wat zou ze van me denken, ging ik de eerste sessie in. Ellemieke stelt je op je gemak en je kunt volledig jezelf zijn zoals je bent. Ze zit neutraal tegen over je, zonder oordeel. Dit geeft een vertrouwde sfeer waarin je staps gewijs je lessen kan volgen.
Ik heb veel lessen mee gekregen, ook uit bijbels perspectief die de situatie niet veranderen, maar wel de situatie anders belicht.
Dit gaf veel rust, vrede, blijdschap en hoop, hoe ellendig de situatie is waar je in zit.
Ik kijk terug op de waardevolle lessen die ik nog dagelijks toepas in mijn leven. Ik ben God zeer dankbaar dat ik deze lessen mocht volgen. En zie hierin dat Ellemieke hier een groot instrument mocht zijn. Alle EER aan HEM.
 
M.

In februari 2016 kwam ik via mijn vrienden terecht bij Ellemieke voor hulp bij mijn burnout en herstel. Ik volg nu al ruim 1 jaar sessies bij haar en daar ben ik erg blij mee. Ellemieke gaat namelijk erg grondig te werk en begint echt bij het begin en gaat geen stap verder voordat de vorige goed gezet is en verankerd. Hierbij heb ik het gevoel een sterke basis te bouwen. Ook geeft zij mij het gevoel dat we de therapie samen doen, ze veroordeeld mij en situaties nooit en komt letterlijk en figuurlijk naast me staan.
 
Vertrouwen
 
”In een dal ben je achterdochtig voor elk mens dat toegang tot je ziel wil
Ook al ben je in het dal en sta je stil
 
Als een goed mens dan je vertrouwen wint
en met jou alle problemen in je ziel vindt
 
Ordent en opnieuw in je hoofd opslaat
dan heb je genoeg bagage om te zien hoe het mooie pad bergopwaarts gaat”
 
A.
(Anoniem)
Ik heb de hulpverlening als erg fijn ervaren. Al een lange tijd liep ik vast in mijn leven. Hiervoor was ik al verschillende keren
in therapie geweest. Dit heeft mij alleen maar meer beschadigd vanwege veroordeling en stempels die op mij gedrukt werden. Ook werd de oorzaak nooit aangepakt, maar alleen de symptomen bestreden. Bij Ellemieke was dit totaal anders. Zij had al heel snel door waarom ik vastliep en samen met haar d.m.v. gesprekken en EMDR ben ik echt de diepte ingegaan. Dit heeft mijn leven totaal veranderd. Waar ik voorheen met angst de toekomst tegemoet zag, kijk ik nu uit naar het leven dat voor mij ligt. Door de therapie ben ik meer van mezelf gaan houden en begrijp ik mezelf veel beter. Wat ik ook erg fijn vond is dat ik echt alles tegen Ellemieke kon zeggen en er nooit enige vorm van veroordeling is geweest. Ik kan een ieder aanraden die vastloopt in zijn/haar leven naar Ellemieke te gaan.
(Anoniem)
Ik moet het natuurlijk zelf doen, er zelf doorheen. Maar ik heb heel goede
handvaten gehad om er mee om te gaan, mee verder te kunnen
Onze relatie liep niet lekker en we zijn blij dat we de stoute schoenen hebben
aangedaan en hulp hebben gezocht. Het heeft ons zeer geholpen.

Ik denk nog vaak aan hoe het was. Het ging al een tijd niet goed met mij. Het duurde een tijdje voordat ik bij de huisarts aan de bel trok.  Ik ben erg dankbaar dat ik uiteindelijk bij jou terecht ben gekomen. Ik kan alleen maar zeggen dat ik mij erg gehoord voelde en voor heel blij dat ik er iets aan ging doen.

Al met al ben ik erg tevreden. Ik kijk terug op een gek jaar, een tijd met veel thuis ‘ziek’ zijn maar waarin ik wel veel heb geleerd en het belangrijkste: dat ik weer verder kan.

Ik heb de hulpverlening als erg fijn ervaren. Al een lange tijd liep ik vast in mijn leven. Hiervoor was ik al verschillende keren in therapie geweest. Dit heeft mij alleen maar meer beschadigd vanwege veroordeling en stempels die op mij gedrukt werden. Ook werd de oorzaak nooit aangepakt, maar alleen de symptomen bestreden. Bij Ellemieke was dit totaal anders. Zij had al heel snel door waarom ik vastliep en samen met haar d.m.v. gesprekken en EMDR ben ik echt de diepte ingegaan. Dit heeft mijn leven totaal veranderd. Waar ik voorheen met angst de toekomst tegemoet zag, kijk ik nu uit naar het leven dat voor mij ligt. Door de therapie ben ik meer van mezelf gaan houden en begrijp ik mezelf veel beter. Wat ik ook erg fijn vond is dat ik echt alles tegen Ellemieke kon zeggen en er nooit enige vorm van veroordeling is geweest. Ik kan een ieder aanraden die vastloopt in zijn/haar leven naar Ellemieke te gaan.

Ik moet het natuurlijk zelf doen, er zelf doorheen. Maar ik heb heel goede handvaten gehad om er mee om te gaan, mee verder te kunnen

De hulpverlening door Ellemieke bestaat uit een heldere en effectieve aanpak met een open, positieve en begripvolle houding. Dat daarin ook het geloof wordt meegenomen heb ik als een enorm pluspunt ervaren.

Vertrouwelijk, open en eerlijk en professioneel. Goede tips waar ik meteen in de praktijk mee aan de gang kon en steeds kan blijven toepassen.