Reviews

De hulpverlening door Ellemieke bestaat uit een heldere en effectieve aanpak met een open, positieve en begripvolle houding. Dat daarin ook het geloof wordt meegenomen (als je dat fijn vindt) heb ik als een enorm pluspunt ervaren.
 
P.
 

 
Ik moet het natuurlijk zelf doen, er zelf doorheen. Maar ik heb hele goede handvatten gehad om er mee om te gaan, mee verder te kunnen.
 
N.
 

Vorig jaar bij de vrouwendag kregen we aan het einde van de dag een tas mee met van alles erin. Daar zat ook een kaartje bij van praktijk In Gesprek.
Na lang nadenken en overwegen heb ik contact opgenomen met Ellemieke en gevraagd of ze mij zou willen helpen. Want ik liep steeds tegen dingen aan. Ik kon vrij snel een afspraak maken. De eerste afspraak was open maar wel aftastend, zou ze mij kunnen helpen?
Met een stukje angst van wat zou ze van me denken, ging ik de eerste sessie in. Ellemieke stelt je op je gemak en je kunt volledig jezelf zijn zoals je bent. Ze zit neutraal tegen over je, zonder oordeel. Dit geeft een vertrouwde sfeer waarin je staps gewijs je lessen kan volgen.
Ik heb veel lessen mee gekregen, ook uit bijbels perspectief die de situatie niet veranderen, maar wel de situatie anders belicht.
Dit gaf veel rust, vrede, blijdschap en hoop, hoe ellendig de situatie is waar je in zit.
Ik kijk terug op de waardevolle lessen die ik nog dagelijks toepas in mijn leven. Ik ben God zeer dankbaar dat ik deze lessen mocht volgen. En zie hierin dat Ellemieke hier een groot instrument mocht zijn. Alle EER aan HEM.
 
M.

In februari 2016 kwam ik via mijn vrienden terecht bij Ellemieke voor hulp bij mijn burnout en herstel. Ik volg nu al ruim 1 jaar sessies bij haar en daar ben ik erg blij mee. Ellemieke gaat namelijk erg grondig te werk en begint echt bij het begin en gaat geen stap verder voordat de vorige goed gezet is en verankerd. Hierbij heb ik het gevoel een sterke basis te bouwen. Ook geeft zij mij het gevoel dat we de therapie samen doen, ze veroordeeld mij en situaties nooit en komt letterlijk en figuurlijk naast me staan.
 
Vertrouwen
 
”In een dal ben je achterdochtig voor elk mens dat toegang tot je ziel wil
Ook al ben je in het dal en sta je stil
 
Als een goed mens dan je vertrouwen wint
en met jou alle problemen in je ziel vindt
 
Ordent en opnieuw in je hoofd opslaat
dan heb je genoeg bagage om te zien hoe het mooie pad bergopwaarts gaat”
 
A.