Coaching

Individuele coaching

Het is niet nodig voor elke hobbel naar een hulpverlener te stappen. Vaak heb je zelf genoeg in huis om de juiste oplossingsstrategie in te zetten of kan je hulp inschakelen vanuit je directe omgeving. Toch is het soms fijn als een professional eens met je mee kijkt. Met een coaching traject loopt de hulpverlener even een tijdje met je op om te kijken welke weg je in zult slaan. Er wordt gestart met een intake gesprek. Aan de hand van dat gesprek wordt gekeken wat er nodig is en een plan opgesteld en in een vervolggesprek overeengekomen. Daarna volgen er minimaal 5 bijeenkomsten van een uur. In overleg wordt gekeken wat meer nodig is.

Aan huis

We leven in een drukke wereld, we rennen van hier naar daar. Contacten zijn vluchtig of beperken zich via social media. En in al die drukte kan een mens zich zomaar eenzaam voelen. Letterlijk eenzaam omdat je nooit eens iemand ziet, maar ook als je je niet gezien voelt tussen al die zogenaamde contacten. Ook voor ouderen die om wat voor reden eenzaam zijn is er de mogelijkheid voor een stukje sociale ondersteuning. Ook als u niet de mogelijkheden hebt om naar de praktijk te komen i.v.m. lichamelijke beperking is het mogelijjk coaching aan huis aan te vragen.

E-coaching

Heeft u voorkeur voor digitaal contact dan kunt u dit aangeven via het contactformulier.  Er volgt dan een eerste kennismaking. Vervolgens wordt er naar aanleiding van de eerste kennismaking op uw verzoek een offerte opgesteld.

Coaching voor bedrijven

Voor coaching binnen bedrijven is Praktijk In Gesprek een samenwerking aangegaan met Ewout van de Groep van Kingdom Care. Er zijn mogelijkheden voor trajecten met individuele werknemers meer ook groepstraing hoort bij de mogelijkheden.

 

Meer informatie